Subaru – Autotalo Jedi

Subaru

Subaru – världens bästsäljande fyrhjulsdrivna bil

Subaru-tillverkaren grundade år 1953, Subaru Corporation. Subaru är det japanska namnet på Seulaset-konstellationen och betyder återfödelse och styrka.

Idag tillverkas 900 000 bilar årligen vid fabriker i Japan och USA. Subarus symmetriska fyrhjulsdrift lanserades 1972, Subaru fyrhjulsdrift har redan tillverkats för mer än 15 miljoner. stycken.

Autotalo Jedi – Expertis Subaru-återförsäljare

På Autotalo Jedi i Borgå hittar du en omfattande Subaru-modeller. Välkommen hit och titta på Subarus nya produkter på plats på Höylänlastu 4, Borgå. Du kan när som helst komma överens med vår provkörningsrepresentant med funktionen Boka en provkörning på den här sidan.

Om du är intresserad eller vill ha mer information om Subaru-modellerna, tveka inte att ta kontakt med oss!

Subaru nyheter och erbjudanden

Samma höga säkerhetsnivå.
Fyra olika modeller.

Forester

På Base-nivå
från 42 764.29

För dig som behöver en arbetshäst som tar dig ända fram. Forester älskar skogsvägar och lera, men är lika kvalificerad på långa resor och inne i städer. Risken att fastna är minimal. Chanserna att fastna till bilen Forester är stora.

Outback

På aktiv utrustningsnivå
från 43 385.84 €(specialpris)

Outback är oöverträffad när det gäller säkerhet, utrymme och dragkraft. Perfekt för dig som letar efter en bil som passar alla typer av familjeaktiviteter. Outback var den första av det slaget i världen och är fortfarande nummer ett.

Solterra

Limited-utrustning
från 49 990 €

Subarus första elektriska och praktiska familjebil har kommit till Europa. En välutrustad SUV garanterar att du och dina nära och kära alltid kommer fram på ett säkert sätt.

KOM OCH PROVKÖR

Subaru XV

På aktiv utrustningsnivå
från 41 391.18 €

Ett säkert val för dem som vill ha maximal Subaru-känsla i ett kompakt format. Alltid redo för äventyr, oavsett om det bara är fråga om ett veckoslut. Säkerhets- och terrängfunktioner i världsklass.

Kontakta servern och
vår experta Subaru-försäljning.

Ta kontakt!

Fråga om Subaru eller be om en offert!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rulla till toppen