Subaru – Autotalo Jedi

Subaru

Subaru – världens bästsäljande fyrhjulsdrivna bil

Subaru-tillverkaren grundade år 1953, Subaru Corporation. Subaru är det japanska namnet på Seulaset-konstellationen och betyder återfödelse och styrka.

Idag tillverkas 900 000 bilar årligen vid fabriker i Japan och USA. Subarus symmetriska fyrhjulsdrift lanserades 1972, Subaru fyrhjulsdrift har redan tillverkats för mer än 15 miljoner. stycken.

Autotalo Jedi – skickliga Subaru-återförsäljare

På Autotalo Jedi i Borgå hittar du en omfattande Subaru-samling. Välkommen hit och se på Subarus nya produkter på plats på Industrivägen 12, Borgå. Du kan när som helst komma överens med vår provkörningsrepresentant med funktionen Boka en provkörning på den här sidan.

Om du är intresserad eller vill ha mer information om Subaru-modeller, tveka inte att kontakta oss!

Subaru nyheter och erbjudanden

Samma höga säkerhetsnivå.
Tre olika modeller.

Forester

På basutrustningsnivå
från 39.399,51 €

För dig som behöver en körhäst som tar dig ända fram. Forester älskar skogsvägar och lera, men är lika kvalificerad på långa resor och inne i städer. Risken att fastna är minimal. Chanserna att fastna till bilen Forester är högre.

Outback

På aktiv utrustningsnivå
från 39 397,92 €

Outback är oöverträffad när det gäller säkerhet, utrymme och dragkraft. Perfekt för dig som letar efter en bil som passar alla typer av familjeaktiviteter. Outback var den första av det slaget i världen och är fortfarande nummer ett.

Subaru XV

På aktiv utrustningsnivå
från 31 398,96 €

Ett säkert val för dem som vill ha maximal Subaru-känsla i ett kompakt format. Alltid redo för äventyr, oavsett om det bara är fråga om ett veckoslut. Säkerhets- och terrängfunktioner i världsklass.

Kontakta servern och
vår skickliga Subaru-försäljning.

Ta kontakt!

Joakim Carlzen

Automyynti

040 5798 598

joakim@autotalojedi.fi

Fråga om Subaru eller be om en offert!

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Rulla till toppen