Subaru avaa Subaru Lab -tekoälykeskuksen Tokioon – Autotalo Jedi

Subaru avaa Subaru Lab -tekoälykeskuksen Tokioon

Subaru avaa joulukuussa uuden tekoälyä tutkivan ja kehittävän Subaru Lab -kehityskeskuksen Tokioon. Subaru integroi tulevaisuudessa tekoälypohjaiset arvioinnit osaksi kuljettajaa avustavaa EyeSight-järjestelmää.

Subarun Zero Vision on päämäärä ja tavoite, että vuoteen 2030 mennessä yksikään ihminen ei menehdy tai loukkaannu vakavasti Subarussa. Tavoite ei koske ainoastaan kuljettajia ja matkustajia vaan myös suojaamattomia tienkäyttäjiä, kuten jalankulkijoita ja pyöräilijöitä.

Subaru on yhä ainoa autonvalmistaja maailmassa, jonka jokainen malli on saavuttanut ympäri maailmaa jokaisessa merkittävässä turvallisuustestissä täydet viisi tähteä.

Turvatekniikkansa edelleen kehittämiseksi Subaru avaa joulukuussa Tokion Shibuyaan tekoälyä tutkivan Subaru Lab -kehityskeskuksen. Shibuyasta on kehittynyt viime vuosina tietotekniikan huippuosaamisalue, joka mahdollistaa tekoälyn kehittämiseen tarvittavien henkilöresurssien sekä tietotaidon sujuvan ja asianmukaisen palkkaamisen sekä yhteistyökumppanuudet tietotekniikan huippuyritysten kanssa.

Subarun asiantuntijat työskentelevät kumppaneineen Shibuyassa kehittääkseen Subarun liikenne- ja kolariturvallisuutta uudelle tasolle. Tulevaisuudessa tekoälyn arviointivalmiudet integroidaan osaksi Subarun kehittämään kuljettajan EyeSight -apujärjestelmää.

Lisätietoa Shibuyasta verkkosivustolta: https://h1o-web.com/

Scroll to Top