Subaru öppnar Subaru Labs artificiella intelligenscenter i Tokyo – Autotalo Jedi

Subaru öppnar Subaru Labs artificiella intelligenscenter i Tokyo

I december öppnar Subaru ett nytt utvecklingscenter för Subaru Lab i Tokyo för forskning och utveckling av artificiell intelligens. I framtiden kommer Subaru att integrera AI-bedömningar i det förarassisterade EyeSight-systemet.

Subaru’s Zero Vision har ett syfte och mål att ingen människa kommer att förgås eller skadas allvarligt år 2030 i Subaru. Målet gäller inte bara förare och passagerare utan också för utsatta trafikanter, som fotgängare och cyklister.

Subaru är fortfarande den enda biltillverkaren i världen som har uppnått hela fem stjärnor i varje större säkerhetstest runt om i världen.

För att ytterligare utveckla sin säkerhetsteknik öppnar Subaru ett utvecklingscenter för Subaru Lab för artificiell intelligens i Shibuya, Tokyo i december. Under de senaste åren har Shibuya utvecklats till ett område med IT-spetskompetens, vilket möjliggör en smidig och lämplig rekrytering av de mänskliga resurser och kunskap som behövs för att utveckla artificiell intelligens samt partnerskap med IT-företag.

Subaru-experter samarbetar med sina partners i Shibuya för att ta Subarus trafik- och kraschsäkerhet till en ny nivå. I framtiden kommer bedömningsfunktioner för artificiell intelligens att integreras i Subarus utveckling av förarens EyeSight-hjälpsystem.

För mer information om Shibuya, besök webbplatsen: https://h1o-web.com/

Rulla till toppen