Autotalo Jedi Asiakaslähtöistä autokauppaa –

Kundorienterad bilförsäljning

Autotalo Jedi är en kundorienterad och serviceorienterad bilbutik med våra kunder som mittpunkt.

Expert bilförsäljning

Autotalo Jedi är en bilbutik som grundades 2017 i Borgå. Vi startade vår verksamhet som återförsäljare av begagnade bilar och har särskilt tjänat våra kunder genom att importera nästan 350 högkvalitativa importerade bilar som exakt uppfyller kundens krav.

År 2019 utökade vi vår verksamhet till nya bilar genom att starta som Subaru-återförsäljare. Vi vill vara en ständigt utvecklad bilhandelsoperatör och som ett bevis på detta kommer vi från och med 2021 också att erbjuda leasinglösningar till både våra företagskunder och privata kunder.

Via oss kan ni också få importerade bilar utan problem

Letar du efter en bil med lite körkilometrar och med bra utrustning, som av någon anledning inte finns på den finska marknaden? Via oss kan du enkelt få en bil från Europa (nyckel redo paket).

Om du har någon viss bil i åtanke eller vill att vi ska hitta någon som passar dig, är det bara att modigt ta kontakt med oss!

Subaru – världens bästsäljande fyrhjulsdrivna bil

På Autotalo Jedi i Borgå hittar du en omfattande Subaru-samling. Välkommen hit och titta på Subarus nya produkter på plats på Höylänlastu 4, Borgå. Du kan också ordna en provkörning med vår representant på vår Subaru-webbsida med funktionen Boka provkörning när som helst.

Om du är intresserad eller vill ha mer information om Subaru-modellerna, tveka inte att ta kontakt med oss!

Rulla till toppen