Subaru XV är årets 4x4 2021 – Autotalo Jedi

Subaru XV är årets 4×4 2021

Subaru XV har utsetts till årets crossover av 4×4 Magazine för andra gången.

Subaru XV är en av de säkraste bilar som finns – den har goda vägegenskaper samt en imponerande off-road-förmåga, säger Alan Kidd, redaktör på 4×4 Magazine. Det här är de viktigaste orsakerna till att Subaru XV vann priset redan för andra gången i de brittiska 4×4 Magazine.

Subaru XV utsågs till säkrast i sin klass av Euro NCAP när resultaten av 2017 års tester summerats. Modellen bygger på Subarus senaste arkitektur – Subaru Global Platform – och alla modeller som byggts på SGP har hittills fått samma fina utmärkelse. Systermodellen Impreza och nu senast Forester.

Vi vet att våra produkter älskas av sina ägare mil efter mil och år efter år. Inte mist för att de känner sig trygga bakom ratten i en av säkraste, mest kapabla och pålitliga bil som rullar på våra vägar. Årets utmärkelse av den ansedda engelska tidskriften är något vi är lika stolta över, säger Filip Frennby, varumärkesdirektör för Subaru Sverige. XV och Impreza fick de bästa poängen i tre av de fyra områdena. Modellerna uppnådde hela fem stjärnor i testet.

Subaru Forester e-Boxer valdes också 2019 som den säkraste bilen i sin klass. Modellerna förenas av Subarus prisbelönta Global Platform-infrastruktur, som har visat sig vara extremt säker i tester.

– Vi vet att våra kunder älskar att köra till Subaru en kilometer efter den andra och år efter år. De vet att de känner sig säkra bakom ratten på en av de säkraste, mest kapabla och pålitliga bilarna på marknaden. Det prestigefyllda 4×4 Magazine Award är något vi är stolta över, säger Filip Frennby, Brand Director, Subaru Sweden.

Rulla till toppen