Subaru XV on Vuoden 4x4 2021 – Autotalo Jedi

Subaru XV on Vuoden 4×4 2021

Nelivetoautoihin erikoistunut brittiläinen 4×4 Magazine valitsi jo toistamiseen Subaru XV:n vuoden crossover-automalliksi.

Subarun korkea turvallisuus, XV-mallin nuorekas muotoilu yhdistettynä tasapainoisiin ajo-ominaisuuksiin sekä monipuoliseen suorituskykyyn maastossa sekä maantiellä, olivat tärkeimmät syyt siihen, miksi Subaru XV voitti jo toistamiseen brittiläisen 4×4 Magazinen arvostetun palkinnon.

– Subaru XV on yksi markkinoiden turvallisimmista autoista. XV:ssä yhdistyvät tasapainoiset maantieajo-ominaisuudet sekä vakuuttavat maastoajo-ominaisuudet, 4×4 Magazine -lehden toimittaja Alan Kidd perustelee.

Subarun sisarmallit XV ja Impreza saavuttivat vuonna 2017 autojen turvallisuutta mittaavassa Euro NCAP -testissä huipputulokset, joiden ansiosta molemmat mallit palkittiin kokoluokkansa turvallisimpina autoina Euroopassa. XV ja Impreza saivat parhaan arvosanan kolmessa neljästä osa-alueesta. Mallit saavuttivat testissä täydet viisi tähteä.

Myös Subaru Forester e-Boxer valittiin vuonna 2019 luokkansa turvallisimmaksi autoksi. Malleja yhdistää Subarun palkittu ja testeissä erinomaisen turvalliseksi todettu Global Platform -perusrakenne.

– Tiedämme, että asiakkaamme rakastavat ajaa Subarullaan kilometri toisensa ja vuosi toisensa jälkeen. He tietävät olonsa turvalliseksi yhden markkinoiden turvallisimman, kykenevimmän ja luotettavimman auton ohjauspyörän takana. Arvostetun 4×4 Magazinen palkinto on asia, josta olemme ylpeitä, sanoo Subaru Swedenin brändijohtaja Filip Frennby.

Scroll to Top