Subaru valmistautuu täyssähköisen automallin lanseeraukseen Euroopassa – Autotalo Jedi

Subaru valmistautuu täyssähköisen automallin lanseeraukseen Euroopassa

Subaru Europe, Subaru Corporationin tytäryhtiö Euroopassa, vahvisti tänään, että yhtiö valmistautuu täyssähköisen automallin lanseeraukseen Euroopassa.

Suunnitellun aikataulun mukaan esittely tapahtuu 2020-luvun ensimmäisellä puoliskolla. Subarun täyssähköauto on keskikokoinen crossover-malli, joka vastaa kooltaan nykyistä Subaru Forester -mallia. Auto rakennetaan Toyotan kanssa yhteiselle alustarakenteelle. Lisätietoja täyssähköautosta on odotettavissa ensi vuoden puolella.

Uutinen alleviivaa Subarun pyrkimyksiä vähentää ympäristöjalanjälkeään Euroopassa ja tyydyttää vaihtoehtoisten voimalinjojen kasvavaa kysyntää.

Se merkitsee myös Subarun toista sähköistysvaihetta Euroopassa sen jälkeen, kun autonvalmistaja toi äskettäin markkinoille kolmeen ydinmalliinsa kevyet hybridimallinsa, Impreza e-BOXER-, Subaru XV e-BOXER- ja Forester e-BOXER, jotka edustavat tänä päivänä 60 prosenttia koko myyntivolyymista.

Scroll to Top