Subaru

Subaru – Maailman myydyin nelivetoauto

Subarun valmistaja on vuonna 1953 perustettu Subaru Corporation. Subaru on Seulaset-tähtikuvion japanilainen nimi ja se merkitsee uudelleensyntymistä ja voimaa.

Tänä päivänä Japanin ja USAn tehtailla valmistetaan vuosittain 900 000 autoa. Subarun symmetrinen neliveto lanseerattiin vuonna 1972, Subaru nelivetoautoja on jo valmistettu yli 15 milj. kappaletta.

Autotalo Jedi – Asiantuntevaa Subaru-kauppaa

Autotalo Jediltä Porvoosta löydät kattavan Subaru-malliston. Tervetuloa tutustumaan Subarun uutuuksiin paikan päällä osoitteessa Teollisuuskatu 12, Porvoo. Voit myös sopia koeajon edustajamme kanssa tällä sivulla olevalla Varaa koeajo -toiminnolla milloin tahansa.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja Subaru-malleihin liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Subaru-uutiset ja tarjoukset

Sama korkea turvallisuustaso.
Kolme erilaista mallia.

Forester

Base-varustetasolla
alkaen 39 399,51 €

Sinulle, joka tarvitset työhevosen, joka vie perille asti. Forester rakastaa metsäteitä ja mutaa, mutta on yhtä pätevä myös pitkällä matkalla ja kaupungissa. Juuttumisen riski on minimaalinen. Mahdollisuudet takertua Foresteriin ovat suuremmat.

Outback

Active-varustetasolla
alkaen 39 397,92 €

Outback on vertaansa vailla turvallisuuden, tilan ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikenlaiseen perheen toimintaan. Outback oli ensimmäinen laatuaan maailmassa ja on edelleen ykkönen.

Subaru XV

Active-varustetasolla
alkaen 31398,96 €

Turvallinen valinta sinulle, joka haluat maksimaalisen Subaru-tunnelman kompaktissa muodossa. Aina valmis seikkailulle, olipa kyseessä vain viikonloppu. Maailmanluokan turvallisuus ja maasto-ominaisuudet.

Ota yhteyttä palvelevaan ja
asiantutevaan Subaru-myyntiimme.

Ota yhteyttä!

Joakim Carlzen

Automyynti

040 5798 598

joakim@autotalojedi.fi

Ismo Venäläinen

Automyynti

040 517 3239

ismo@autotalojedi.fi

Kysy Subarusta tai pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Vieritä ylös