Subaru – Autotalo Jedi

Subaru

Subaru – Maailman myydyin nelivetoauto

Subarun valmistaja on vuonna 1953 perustettu Subaru Corporation. Subaru on Seulaset-tähtikuvion japanilainen nimi ja se merkitsee uudelleensyntymistä ja voimaa.

Tänä päivänä Japanin ja USAn tehtailla valmistetaan vuosittain 900 000 autoa. Subarun symmetrinen neliveto lanseerattiin vuonna 1972, Subaru nelivetoautoja on jo valmistettu yli 15 milj. kappaletta.

Autotalo Jedi – Asiantuntevaa Subaru-kauppaa

Autotalo Jediltä Porvoosta löydät kattavan Subaru-malliston. Tervetuloa tutustumaan Subarun uutuuksiin paikan päällä osoitteessa Höylänlastu 4, Porvoo. Voit myös sopia koeajon edustajamme kanssa tällä sivulla olevalla Varaa koeajo -toiminnolla milloin tahansa.

Jos kiinnostuit tai haluat lisätietoja Subaru-malleihin liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Forester

Base-varustetasolla
alkaen 42 764.29

Sinulle, joka tarvitset työhevosen, joka vie perille asti. Forester rakastaa metsäteitä ja mutaa, mutta on yhtä pätevä myös pitkällä matkalla ja kaupungissa. Juuttumisen riski on minimaalinen. Mahdollisuudet takertua Foresteriin ovat suuremmat.

Outback

Adventure-varustetasolla
alkaen 46 835.99 €

Outback on vertaansa vailla turvallisuuden, tilan ja vetokyvyn suhteen. Ihanteellinen niille, jotka etsivät autoa, joka sopii kaikenlaiseen perheen toimintaan. Outback oli ensimmäinen laatuaan maailmassa ja on edelleen ykkönen.

Solterra

Limited-varustetasolla
alkaen 45 990 €(kampanja 29.2.2024 asti)

Subarun ensimmäinen sähköinen ja käytännöllinen perheauto on rantautunut Eurooppaan. Hyvin varusteltu SUV takaa, että sinä ja kaikki rakkaasi pääsevät aina perille turvallisesti.

TULE JA KOEAJA

Crosstrek

Adventure-varustetasolla
alkaen 41 771,27 €

Crosstrek on kehitetty sen omistajaa ajatellen. Neliveto, kuljetuskyky ja
korkeat turvallisuusominaisuudet ovat tehneet Subarusta aktiivisten
perheiden ykkösvalinnan.

Ota yhteyttä!

Joakim Carlzen

Automyynti

040 5798 598

joakim@autotalojedi.fi

Kysy Subarusta tai pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Scroll to Top